Zinobel - Dansk og økologisk hudpleje - Christina Neubert
Uncategorized

Zinobel – Dansk og økologisk hudpleje

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve denne Intense Repair Oil, som er en dejlige hybenkerneolie fra Zinobel. Zinobel er et dansk, økologisk, vegansk hudplejebrand som startede i 2011 og har siden opnået 4 nomeringer ved danish Beauty Award. Jeg synes olien giver en rigtig fin glow, og man kan mærke at den trænger godt ind og giver næring. – jeg gør somme tider det, at jeg massere olien ind i et kvarters tid. Den er også god til hårspidser og hænder. Jeg kan bedst lide, når det jeg putter på min krop samtidig også kan spises. Derudover kan jeg godt lide når emballagen er af glas. Så føles det bare endnu mere organisk lækkert.

Intense Repair Oil er en ansigtsolie serum, unikt sammensat af 4 økologiske superolier med helt forskellige egenskaber, nemlig hybenkerneolie (rig på bl.a C-vitamin og det allerbedste A-vitamin og ekstremt rig på beskyttende antioxidanter), gulerodsolie (meget rig på de over 500 carotenoider der findes), macadamianøddeolie (rig på E-vitamin og fedtstof der er identisk med hudens eget sebum, hvilket gør den meget optagelig i huden) og granatæbleolie (rig på flere meget effektive og beskyttende antioxidanter, vitamin K samt punicinsyre, en omega 5 fedtsyre der er rigtig god for huden og stort set kun findes i granatæble).

Olierne har i undersøgelser vist sig effektive mod ar og solskader (photo-aging) herunder fine rynker og pigmentforandringer.  Ved at kombinere disse 4 olier får man altså en høj synergi af næringsstoffer.Hyben har over 10 gange så mange antioxidanter som f.eks. tranebær, gojibær og blåbær. Derved er den eminent til at fjerne de frie radikaler, der ellers vil angribe og nedbryde huden.

En anden side af produkterne er mangfoldigheden af dokumenterede hudaktive koncentrater. F.eks hyaluronsyre, beta-glucan, vindruekerneekstrakt, peptider og stabilt C vitamin, der arbejder sammen i synergi.

 

Ejeren bag Zinobel hedder Joan. Hun startede med at fremstille produkterne til hendes familie, som kun skulle have det bedste af det bedste. Joans krav var, og er: – at de virker, d.v.s. indeholder høje koncentrationer af dokumenteret virksomme ingredienser for huden.
– at ingredienserne er rene, naturlige og primært økologiske og helt fri for ”gråzone”stoffer, dvs. (stoffer der måske ikke er helt uskadelige, selv om de er lovlige )
Filosofien er, at huden skal fodres udefra med de samme ingredienser som bygger den op indefra via den mad vi spiser. Og HELE pakken af næringsstoffer, ikke kun enkelte vitaminer f.eks.
Joan er uddannet civiløkonom, HD (A) fra Syddansk universitet. Men hun har lige siden gymnasietiden interesseret sig meget for biokemi. De sidste 18 år før hun startede Zinobel, arbejdede hun med næringsstoffer til indvortes brug. Rent faktisk til konkurrence heste i verdenseliten, – og de er ligeglade med hvordan pakken ser ud, eller hvad man fortæller dem. Det skal bare virke! I den forbindelse har hun studeret hundredevis af videnskabelige rapporter om næringstoffer, som vitaminer, mineraler, fedtsyrer og antioxidanter. Det er denne viden, sammen med læsning af mange videnskabelige undersøgelser af samme næringsstoffer til hudpleje, der ligger til grund for sammensætningen af Zinobel produkterne.

I have had the pleasure to try this Intense Repair Oil, which is a lovely rosehip seed oil from Zinobel. Zinobel is a Danish, organic, vegan skincare brand, started in 2011 and has since earned four nominations by danish Beauty Award. The oil gives me a really nice glow, and it feed and nourish my skin. – Sometimes, I massage the oil into my skin for 15 minutes. It is also good for dry hair and hands. I like when I can put something on my body that is also edible. Additionally, I like when the packaging is made of glass then it even feels more organic delicious.

Relateret indhold