Slow Fashion - er at gemme gode ting! - Christina Neubert
Uncategorized

Slow Fashion – er at gemme gode ting!

Dette er et af mine ældste stykker tøj – jeg tror, og hold nu fast, den er 20 år gammel :) Jeez… Selvom den har huller og er blevet lidt tynd i det, nænner jeg ikke at smide den ud. Men jeg vælger også mest at gå med den, hvis jeg bare skal være afslappet klædt.

Nu er det jo på mode med huller i bukserne, så hvorfor ikke se igennem fingrene med, at der er lidt huller i blusen. Jeg købte engang en bluse fra Dries Van Noten og den var fyldt med huller fra ny af. Min kæreste forstod det ikke helt. Men det med mode er jo også en lille smule crazy.

long live the clothes you love.

This is one of my oldest pieces of clothing – I think it is 20 years old :) Jeez … Although it has holes and has been a bit thin in it, I do not have the heart to throw it out. But I also chose to wear it, if I should just be casually dressed.

Now it is fashionable with holes in the pants, so why not condoning that there are some holes in the blouse. I once bought a blouse from Dries Van Noten and it was filled with holes when it was new. My boyfriend did not quite understand. But fashion is also a bit crazy.

Relateret indhold