Sustain Daily - Christina Neubert
Uncategorized

Sustain Daily

 

sustain-daily2

Hej alle rigtig godt nytår! I sidste uge skrev jeg, at jeg havde en spændende nyhed. Den kan jeg så afsløre for jer nu! I 2016 lanceres Sustain Daily, et webmagasin og et bloggernetværk propfyldt med bæredygtig inspiration. Dette blognetværk skal jeg være en del af, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg tror nemlig på at flere stemmer er bedre end kun en. Der er mange forskellige måder at leve bæredygtigt på, og det kan være, at nogle af de andre bloggere har en anderledes vinkel, som lige akkurat inspirere dig til at gøre tingene anderledes. På Sustain daily bliver der mulighed for at søge viden indenfor nærmest alt omkring bæredygtig livsstil.

Initiativtagerne bag dette fantastiske webmagasin og bloggernetværk, hedder Johanne, Ditte og Emma og de er selv bloggere og blogger om bæredygtig livsstil. De tog kontakt til mig i efteråret, for at høre om jeg var med på ideen, og selvfølgelig var jeg det :) Det bliver mega spændende.

sustain daily

På Sustain Daily kommer jeg til at blogge fuldstændig, som jeg hidtil har gjort om bæredygtig mode, men bloggen kommer til at ændre lidt udseende, og der vil fremover også komme lidt annoncer på min side. Men det vil altid være annoncer med bæredygtigt indhold, som jeg kan stå helt inde for. Vores primære kommunikationskanal de første par måneder er vores email liste. Hvis du er nysgerrig kan du allerede nu skrive dig op lige her, så kan du også se hvilke andre bloggere der er med, og begynde at få et drys bæredygtig inspiration i din indbakke.

 

 Relateret indhold