Ciao roadtrip! - Christina Neubert
Uncategorized

Ciao roadtrip!

Bodylotion fra John Master, solcreme fra Green People, Skin Food fra Weleda, tandpasta fra Urtekram, bambus etui, Bambus tandbørste fra Webrush, bikini fra Underprotection.

Denne sommer kører mig og drengene mod Tyrol, Salzburg, Caorle i Italien og Milano. Vi elsker disse lange køreture sammen og med masser af stop og oplevelser på vejen. Og at køre syd på er mere bæredygtigt end at flyve. Desuden det er en lidt billigere måde at rejse på, og man kan nå at opleve mere på kortere tid. Jeg har pakket tasken med nogle af mine bæredygtige favoritter, som I kan se her. Når man køre sydpå, så er det en rigtig god ide, at tage et tandbørste hylster med, og min er tilfældigvis i bambus. Vi kommer til at gøre mange stop undervejs. så at have sådan et hylster med er et must.

Jeg har jo masser af timer i bilen og dem skal jeg blandt andet bruge på at læse bogen Slave To Fashion af Safia Minney. Bogen handler om moderne slaveri i modebranchen og viser, hvordan det kan udryddes af erhvervslivet og os som forbrugere. Safia Minney er en britisk social iværksætter og forfatter. Hun er også grundlægger og CEO for People Tree. Safia og hendes hold har mange års erfaring og har undersøgt en masse og lavet interviews til bogen. Den skildrer historier om mænd, kvinder og børn, der er fanget i slaveri, mens de laver det tøj som sælges på high street markedet, i Europa og i udviklingslandene.
Bogen profilere også de bæredygtige mærker og designere indenfor modeindustrien for at bevise, at slavefri mode er opnåelig, og mode kan bruges til at styrke arbejdstagerne – samtidig med at der skabes smuk, konkurrencedygtig og tilgængelig mode. Det er en bog som jeg glæder mig enormt meget til at læse.

Undervejs på turen vil jeg helt sikkert holde øje med gode økosteder, og give mine gode tips videre, hvis jeg finder dem. Når jeg tænker tilbage på de forrige roadtrips, er der dog ikke meget at komme efter i Italien – men ting kan ske fra år til år, og man kan da altid håbe!. Måske er der størst chance for at finde noget i en storby som Milano eller Salzburg.

Vi lægger turen forbi et spahotel i Tyrol som er helt fantastisk. – Vi har været der før, så vi ved nøjagtigt hvad der venter os, og lad mig sige det sådan, det er kraftigt undervurderet! At ligge i en pool i en smuk have, omgivet af kolosale bjerge med sne på toppen og indånde dejlig ren luft.

Jeg glæder mig også som en sindsyg til at komme til Milano, som er en by der kan prale af den mest kosmopolitiske kultur i Italien – byens rige kunsthistorie har lagt fundamentet for mode og design.

Noget af det som jeg kommer til at finde sværrest bliver at skulle holde mig fra mælkeprodukter, hvilket jeg har gjort i et år. Måske kommer jeg til at falde i musefælden. Men det er også ok. Men det bliver nok ikke til en is om dagen, som drengene godt kan lide det.

Dette er et foto er fra toppen af en alpetop sidste år. Et sted der hedder Triassic park, en dinosaurer park. Her kom mine seje Veja sneakers mig til stor gavn. De er nemme at vandre i bjergene med, og klatre på klatrevæg, og de kommer helt sikkert med igen i år.

This summer me and the boys drives towards Tyrol, Salzburg, Caorle and Milan. We love these road trips together and with lots of stops and experiences along the way. And driving south is more sustainable than flying. In addition, it’s a slightly cheaper way to travel and you can experience more in less time. I have packed the bag with some of my favorites. When driving south, it is also a good idea to take a toothbrush sheath with you. Mine is by chance in bamboo. We are going to make many stops along the way. So having such a sheath is a must.

The book ‘Slave to Fashion’ book raises awareness of modern slavery in the fashion industry and shows how it can be eradicated by business and us as consumers. Safia Minney is a British social entrepreneur and author. She is the founder and CEO of People Tree. Safia and her team have years of experience and have done a lot of research and made interviews. The book brings you the stories of men, women and children caught in slavery, making the clothes sold on the high street, in Europe and the developing world.

Relateret indhold