RES RES - Christina Neubert
Uncategorized

RES RES

 

Jeg var forbi Søren og Lars den anden dag. De er ejerne bag RES RES, som er en bæredygtig tøj og livstilsbutik. Der er rigtig meget lækkert og smart bæredygtigt tøj at finde i butikken. Og der er masser af herretøj, hvilket er herre fedt:)

Søren og Lars har været mange år i modebranchen, og har inden for de sidste par år skiftet kurs mod en mere bæredygtig en af slagsen. De gider ikke at promovere sig selv som hellige, men i mine øjne er de nu alligevel nogle helte af slagsen.

For med en butik som RES RES, får bæredygtige brands muligheden for at afsætte deres tøj, og kommunikationen om det bliver fysisk og synligt. Det har hidtil været ret begrænset til nettet, når du skulle lede efter bæredygtigt kluns. Hos RES RES får du de bedste mærker samlet et sted og samtidig kan du prøve det hele wuhu.

RES RES er seriøst et besøg værd. Du finder mange fine mærker som Nudie Jeans, Veja, Miild Makeup og Skall Studio. Butikken ligger på Gulbergsgade på Nørrebro og de har også en webshop, hvis du ikke lige er i nærheden. Udover det holder de indimellem seje events. Du kan f.eks komme med til workshop d.4 og 5 november, hvor du får muligheden for at lave fine naturlige plantebaserede duftlys, og møde iværksætterene Jake Paget og Daniel Mckinley. De står bag duftlys-serien McKinley and Paget. Du kan finde mere info på butikkens Facebook og Instagramside.

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Relateret indhold