Önling - Christina Neubert
Uncategorized

Önling

Det er for alvor blevet efterår, fuld af regn, blæst, våde blade og kortere dage. Jeg ved ikke med jer, men det giver i hvert fald mig lyst til at putte indendørs med starinlys og dejlige varme bløde strikbluser. Denne cardigan som jeg har på her, har jeg lyst til at tage på, så snart jeg står ud af min seng om morgenen og iføre mig den hele dagen. Den er lavet af et mix af alpaca og almindelig uld samt en smule nylon, for at sikre at den ikke fnuldre og holder længere. Cardiganen er fra danske  Önling, som er en designvirksomhed med en klar holdning til bæredygtighed. Deres navn reflekterer deres ambition: at skabe smukt, klædeligt og tidløst yndlingstøj, som kan dresses op og ned. De producere deres strik kollektioner ud fra blandt andet GOTS certificeret uld. GOTS står for (The Global Organic Textile Standard) og er en standard for økologiske fibre. Den er kendt og anerkendt i hele verden. GOTS kontrollerer indholdsstoffer fra produktion og høst af råvarer, gennem forarbejdning til færdigt produkt, og giver en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion til den endelige forbruger. Denne lange cardigan fra Önling er skøn at have i sit tøjskab, da den både kan bruges til at varme sig og putte sig i derhjemme, og samtidig nemt sættes smart sammen til et hverdags outfit, eller enda udenom en kjole til en festlig aften i byen. Og så varmer den helt ned om hofterne, når det er koldt!

Önling’s bæredygtige filosofi er baseret på følgende 3 principper.   Tidløs: Deres tøj er tænkt som moderne klassikere, der kan udgøre rygraden i ethvert klædeskab, og som har en lang levetid på tværs af sæsoner og trends. Hver en tråd og hvert et sting er skabt til at holde, så deres tøj kan forblive din yndling i mange, mange år. Naturlig: Deres tøj er lavet af rene, naturlige og fornybare materialer af den højeste kvalitet, heriblandt GOTS-certificeret uld og bomuld, bambus, fiskeskind og ”dead stock”. De er meget selektive og udvælger løbende materialer, der er naturlige, behagelige at have på, bedre for miljøet, og som er produceret ved hjælp af vedvarende energikilder. Ansvarlig: De har fokus på at gøre det rigtige i hvert enkelt led i Deres værdikæde, lige fra materialevalg til at erstatte al plastik med genbrugspapir og til at sikre, at alle tryksager er bionedbrydelige og Cradle-to-Cradle certificerede.

Indlægget er sponsoreret som gave.

 

 

 

 

KatrineogLotte

Jeg kan godt lide at vise de personer, der står bag de brands, jeg repræsentere her på bloggen.  Da transparens er en vigtig parameter for mig generelt. Så her ser I Katrine Hannibal og Lotte Ronan, det er de to damer som har stiftet Önling i 2015, og det er også dem, som til daglig driver virksomheden.

Katrine er designeren bag Önling, og hun er kvinden bag alle deres vævede og strikkede produktioner. Katrine har 17 års erfaring med tøjbranchen. Hun grundlagde i år 2000 den succesfulde tøjvirksomhed Rosemunde, som hun drev, indtil hun solgte den i 2012.

Lotte er medstifter af Önling og er ansvarlig for drift, salg og markedsføring. Lotte har i 16 år arbejdet med reklame og er ekspert i forretningsudvikling, online tilstedeværelse og markedsføring. Lotte arbejder desuden for at sikre bæredygtighed i design og produktion.

Lotte og Katrine satte Önling i verden for at skabe bæredygtigt yndlingstøj – hvad enten det er maskinproduceret eller håndlavet af dig. Alle deres produkter er baseret på omsorg for detaljen, passion for den gode kvalitet og pasform. Det er klassisk design med lang levetid og en unik historie.

”Vores ønske er at bidrage til en mere bæredygtig verden, så vi alle kan klæde os på med god samvittighed.” Katrine Hannibal og Lotte Ronan.

 

Relateret indhold