Min mini wardrobe - Christina Neubert
Uncategorized

Min mini wardrobe

Jeg har igen haft ryddet op i mit garderobeskab. Denne gang på en helt ny måde. Jeg har organiseret det som en capsule wardrobe? Og hvad er en capsule wardrobe? Det er en udvælgelse af få essentielle tøjstykker som er mere eller mindre tidsløse. f.eks. Et par sorte bukser, et par jeans en skjorte, en t-shirt, en nederdel. Herefter kan den lille samling så blive forøget med et par sæsonbetonet stykker tøj, og det behøver ikke altid at være tøj som er nyt, og man behøver faktisk heller ikke forøge. Det gælder også om at kunne skabe flere sæt outfits til forskellige anledninger udfra denne lille samling af tøj.

 

Når man starter på capsule wardrobe, så er det en god ide at gå alt sit tøj igennem og kun beholde de absolut værdsatte stykker. Dem af en god kvalitet, og som man ved man kommer til at gå med.

Jeg har valgt at have 6 undertrøjer/stropbluser, 6 kortærmede t-shirts, 6 langærmede t-shirts, 6 par bukser og 6 skjorter og 6 strikbluser samt 6 cardigans og lidt kjoler og nederdele. Jeg har udvalgt dem som jeg går mest med og resten har jeg pakket væk. Reglen er at skal jeg have noget nyt tøj, skal jeg af med noget andet.

Jeg må erkende, at efter et par år med købestop af fast fashion, har jeg ikke så meget tøj længere, hvilket jeg synes er dejligt. Det gør det nemmere at vælge tøj hver morgen. Efter at jeg har fået gennemgået alt mit tøj, er jeg også blevet endnu mere klar på hvad min tøjstil er. Enkel, meget enkel. Og jeg ved nu præcis hvilke stykker tøj, som jeg mangler, og som jeg så kan gå i gang med at lede efter. Ingen impulsive og hovedeløse indkøb længere. Der må kun være kvalitet og tøj som jeg værdsætter i mit tøjskab.

I have cleaned up my wardrobe again. This time in a new way. I have organized it as a capsule wardrobe with 6 items of everything. 6 short t-shirt, 6 shirts, 6 trousers, 6 knits etc. it’s make everything more easy. I know what I need, I know what to wear every morning – but I have one simple rule. If I want something new I have to replace it with something I already have.

 

 

 

 

Relateret indhold