Mit lille lappejeansprojekt - 2 in one - Christina Neubert
Uncategorized

Mit lille lappejeansprojekt – 2 in one

Jeg er gået i gang med et lille hygge upcycling projekt. Nogle af mine yndlingsbukser fra Nudie er ved at blive lidt nedslidte, men jeg vil helst ikke opgive dem, så derfor vil jeg prøve at give dem nogle lapper. Lapperne vil jeg lave af et par mørke Kuyichi jeans, som er blevet alt for små. Jeg syer lapperne i hånden og det er faktisk rigtig hyggeligt. Ved at gøre det by handmade, sparer jeg også strømmen til symaskinen :) men det er nærmest også umuligt at sy dem på maskinen.

I have started a little upcycling project. Some of my favorite jeans from Nudie is getting a little worn out, but I’d rather not give them up, so I’ll try to give them some overlap. The patches will I make of some dark Kuyichi jeans, which don’t fit anymore. I sew the patches by hand and it’s actually really cosy. By doing it hand made, I also save the electricity to the sewing machine :) but it’s also almost impossible to sew on the machine.

 

Relateret indhold