Happy New Year! - Christina Neubert
Uncategorized

Happy New Year!

IMG_0121

Som de fleste har jeg også nytårsforsæt. Jeg holder meget af at gennemtænke, hvad jeg fik ud af mit forgangne år, og hvad jeg vil have ud af det næste. Jeg finder det også lidt interessant, at tænke over hvor mange dage/år, jeg egentlig har tilbage og glædes over hver dag jeg får.

Noget af det som jeg oplevede i 2015 var at møde en anden sej blogger, som har de samme interesser som mig – hun har budt mig velkommen til noget særdeles nyt og spændende, som jeg skal tage fat på i det nye år – det vil jeg afslører for jer i næste uge! 2015 var et dejligt år, som bød på flere skønne rejser, og ja min søn Noah blev nærmest præteenager. Desværre måtte jeg også tage afsked med min højt elskede farfar. Min farmor måtte jeg tage afsked med, da jeg var 18 – hun blev på mange måder min drivkraft i min søgen efter bæredygtig mode. Hun var nemlig syerske, og jeg har siddet mange gange i hendes gyngestol, da jeg var lille, og kigget på, når hun syede fine kjoler til mig og min lillesøster. Hun døde af kræft – det gjorde min farfar også. Jeg tror, at jeg lige siden gerne ville forstå, hvorfor man får kræft. Min farmor hed Anny Neubert inden hun blev gift med min farfar. Deraf mit navn som jeg tog til mig. Min smukke farmors interesse for tøj inspirerede mig, og jeg arvede min farfars tegneevner. Derfor måtte det hele gå hen og blive en historie om bæredygtig mode.

Det var de der nytårsfortsæt. Jeg drømmer om at få syet en hel del i 2016, og så vil jeg gerne læse denne bog på billede og fordybe mig endnu mere i emnet. Jeg ved at jeg skal arbejde med helse og sundhed, og det glæder jeg mig meget til. Så starter jeg dagen i dag med at løbe en tur ved vandet, og det skal jeg også fortsætte med – for det var ikke noget jeg fik gjort nok i 2015, og det nyder jeg virkelig. Jeg vil også fortsætte med min yoga, som giver mig en dybere bevidsthed og fornyet energi. Også har jeg 4 veninder, der skal have babyer i 2016 – dem glæder jeg mig også enormt til at møde.

Jeg ved ikke, om jeg helt kan holde alle mine nytårsfortsæt, men jeg vil prøve, og hvis ikke jeg får dem alle opfyldt, så skidt med det. Bare jeg og mine nærmeste har det godt! Det er det vigtigste :)

Jeg ønsker jer et rigtig godt nytår og det bedste i 2016.

Relateret indhold