Glitter strik fra Aiayu - Christina Neubert
Uncategorized

Glitter strik fra Aiayu

 

Denne her skønneste strik har jeg fået af min søster i gave – Bukserne er af mærket Bruuns Bazar, som jeg har købt i genbrug. Blusen er en Aiayu strik lavet af 85 % Llama uld, 28 % silke og sølvtråde lavet af 7 % polyester. Lama uld er selvrensende så man behøver ikke vaske blusen så tit – man kan blot hænge den udenfor til luftrensning.  Nu er det sådan at Aiayu laver utrolig lækre strikbluser af højeste kvalitet, og samtidig har de også en mega gennemført bæredygtighedsprofil. Men deres tøj kan også have nogle lidt pebrede priser. Min søsters budget var ikke lige til en helt ny bluse til mig fra Aiayu, så hun fandt denne her, til en ret rimelig pris på Trendsales, hvilket jeg bare fandt helt fint, da det er dobbelt op på bæredygtighedskontoen. PÅ Trendsales eller DBA kan man ofte finde lækkert kvalitetstøj til rimelige penge, så man kan sagtens gøre et godt kup på disse sider. Jeg ville til enhver tid hellere købe kvalitetsgenbrug frem for billigt fast fashion tøj i en ringe kvalitet.

Aiayu

Jeg håber I alle har en god fredag derude.

 

 

Relateret indhold