CPH Food District - Christina Neubert
Uncategorized

CPH Food District

 

Denne skjorte her, er jeg virkelig blevet glad for. Skjorten er lavet af 100 % hør, og jeg synes den er et skønt bidrag til min hverdag. Den er lidt ligesom et par jeans, den bliver bare endnu bedre, når den er blevet lidt slidt. Den er fra Skall Studio, som er et mærke jeg elsker, for deres nordiske stilrene enkelte look og deres bæredygtige produktion.

Skjorten er ikke et sponsoreret indlæg, det er faktisk sjældent at mine indlæg er det.

Til gengæld var jeg og resten af bloggerne fra Sustain Daily heldige, at blive inviteret til CPH Food District. Det var en fornøjelse at gå rundt iblandt et hav af smukke farver, duftende krydderurter og lækkert til ganen på en solbeskinnet dag i København. Der var selvfølgelig også kombuchadrikke, kefirdrikke og svampe som er foodtrends, der hitter lige i øjeblikket. Jeg tog da også en enkel smuk flaske kefirdrik med hjem fra Camilla Plum og en lille krukke med ærteskud fra Legro til mit køkkenvindue. Så nu skal jeg hjem og nippe mikrogrønt.

SAMSUNG CSC

Jeg gad godt at have denne her krydderurtevæg hjemme i lejligheden, hvis jeg havde plads til den :) Men det smarte er faktisk også, at den kan bygges op i moduler, så man kan tilpasse den i mange størrelser.

Relateret indhold