Bh'er i økologisk bomuld - Christina Neubert
Uncategorized

Bh’er i økologisk bomuld

Hvis du ligesom mig gerne vil købe undertøj som er bæredygtigt, så ved du sikkert hvor svært det er at finde. Det findes.. jada, men der er virkelig ikke mange mærker på markedet som har kastet sig ud i en bæredygtig undertøjs produktion, og da slet ikke bh’er med bøjle. Nu har jeg endelig fundet en bh med bøjle i økologisk bomuld, som faktisk sidder godt. så jeg er rigtig glad. Bh’en er fra mærket Engel Natur som er et tysk mærke. De bruger kun GOTS certificerede bomuld. Det er den danske webshop Nordsind, som forhandler den, og I kan se bøjle bh’en lige her.

Jeg har testet både en bh med bøjle fra Engel Natur og en bh uden bøjle, og de sidder faktisk rigtig godt. Bh’en uden bøjle er to-lags formstøbt og giver et naturligt løft som en bh med bøjle. Den havde en lille pynteknap i midten af bh’en, men den klippede jeg væk, da jeg synes den var pænere uden. De er begge meget behagelige at have på, så hvis du selv savner bh’er lavet af økologisk bomuld så gør dig selv et kup og gå ind på Nordsinds hjemmeside, og find begge bh’er til nedsat pris.

 

nordsind-logo

 

Nordsind er en webshop som har eksisteret i et år, den har både sko og tøj fra Haflinger, Living Crafts og Engel Natur.

Ejeren bag webshoppen Nordsind, hedder Carsten Fries, han er 36 år, uddannet historiker men arbejder nu for et dansk firma som webdesigner og “digital content specialist”. Grunden til at Carsten har oprettet en økologisk webbutik er, at han synes man skal gøre det man føler for. Han er opvokset i Esrum i Nordsjælland, og har leget i naturen altid, hvad enten det handlede om at bygge huler eller lege røvere og soldater, så var skoven, søen og havet hans legeplads. Derfor fandt det også Carsten meget naturligt, at sælge økologiske produkter som bidrager til beskyttelse af naturen, da naturen altid har fyldt meget i hans liv.

IMG_5376

At det er netop Living Crafts, Engel Natur og Haflinger han forhandler skyldes det høje kvalitetsniveau for produkterne, og de høje standarder for produktionen med GOTS certificering.
I 2017 vil han desuden åbne en sportsafdeling som fokuserer på personer der gerne vil have kvalitet i sit sportstøj, men ikke syntetisk stof. Ideologien bag er at man skal føle sig godt tilpas, uanset om det er under løbeturen eller til afslapning derhjemme.
I kan følge Nordsind på både facebook og Instagram.

 

Relateret indhold