Der er mange der tror, at økologisk tøj er kedeligt og grimt, og det kan jeg godt forstå, for der er rigtigt meget, der er kikset og økohippi agtigt, men der findes rent faktisk også økologisk tøj, som både er æstetisk og kvalitetsmæssigt lækkert, og som er Mode.

About

Velkommen til min blog om bæredygtig og økologisk mode. Det er et emnefelt, som jeg igennem mange år har interesseret mig for. Jeg er både uddannet designteknolog og produktudvikler i ernæring og sundhed, og jeg har en unægtelig nysgerrighed, når det gælder hvordan et produkt eller stykke tøj bliver lavet, og af hvad.
Grunden til denne blog er, at jeg synes, at der er alt for lidt fokus på bæredygtigt tøj. Der findes dog flere og flere virksomheder, der vælger at producere bæredygtigt på den ene eller anden måde, men der er stadig ikke nok fokus på tøj, som der fx er med mad.
Modeindustrien står for at være den anden største forurenende industri i verden. Og rigtig mange mennesker arbejder under urimelige vilkår. Derfor er det vigtigt, at man forholder sig kritisk som forbruger, når man køber tøj.

 

Welcome to my blog about sustainable and organic fashion. This is a subject that I have been interested in for years.
The reason for this blog is that I think there is too little communication about sustainable clothing. However, there are more and more companies who choose to produce sustainable in one way or another.
The fashion industry is the second largest polluting industrie in the world. And many people work under unfair conditions. Therefore, it is important to take a critically view as a consumer when you buying clothes.

You can contact me on email

christinaneubert05@gmail.com