Slow Fashion - Christina Neubert
Uncategorized

Slow Fashion

Er du til slow fashion, er du helt sikkert til A.T.P – Det svenske skomærke laver kvalitets sko og støvler, som bliver lavet af lokale i italien og der bliver kun brugt vegetabilsk indfarvning og ingen brug af giftige farver og krom som forurener miljøet. Derudover bruger A.T.P de mest bæredygtige måder at fragte på, og deres design er tidløse og har en lang holdbarhed. Du kan få dem hos River and Raven.

 

Blusen jeg har på her, har jeg fået af en veninde, som var blevet træt af at gå med den, og shortsne er omkring 7 år gamle af mærket Minimum, som næsten er blevet pænere med årene.

Alt imens modeugen har raset afsted, prøver jeg at fordybe mig i, hvad slow fashion er – Det er svært at lade være med at blive betaget af mode festen, da noget af det jo er kunst og inspirerende, men meget er også bare kommercielt og for aggressivt, hvis du spørger mig.  Jeg tror at mottoet Slow fashion er godt at have med i bevidstheden, når vi lader os styre af vores impulser omkring tøjkøb. Gør dig selv nogle grundige overvejelser: har jeg overhovedet brug for dette stykke tøj. Hvor længe vil jeg gå med det og til hvilke lejligheder. Vil jeg føle det behageligt, når jeg har det på, og kan andre evt have glæde af det på et andet tidspunkt. Jeg tror efterhånden, at moden er kommet til en limit for, hvad der mere kan findes på, og fremadrettet gælder det om, at kunne bevise kvaliteten og historien omkring det enkelte item er i orden.

Relateret indhold