Vind 1.december Give-away - Christina Neubert
Uncategorized

Vind 1.december Give-away

Det er 1.december i dag, og det skal da fejres med en lille Give-Away konkurrence, hvor den heldige kan vinde ét gavekort til Dilling Underwear på 500 kr. Dilling Underwear har specialiseret sig indenfor uldundertøj, som er produceret ud fra en ren produktion og med certificerede økologiske materialer. Det er kvalitetsundertøj, som er forarbejdet med respekt for både miljø og forbruger. Jeg har selv længe været kæmpe fan af Dilling Underwear og går nærmest i deres uldundertøj døgnet rundt her om vinteren, så derfor elsker jeg, at kunne give en af jer noget lækkert derfra.

Hvis I ikke allerede ejer noget af deres tøj, så burde i gøre jer selv en tjeneste, at se her hvad de har, for deres uldundertøj ER virkeligt lækkert og så holder man varmen på den fede økologiske måde.

Så hvis I har lyst til at vinde et gavekort på 500 kr til deres webshop, skal I bare skrive en kommentar inde på min facebook side. Her skriver I hvad I godt kunne tænke jer på deres webshop og gerne med vedhæftet link. Så finder jeg en vinder d.15 december. 

Udover denne Give-Away som I kan vinde, får I alle sammen mulighed for at få 20 % på deres webshop de næste 3 dage frem. I skal bare bruge koden “Christinaneubert”. De har noget til både mænd og kvinder, børn og baby. 

Dilling Underwear har givet mig dette skønne uldundertøj sæt i mørkeblå, en af mine absolut farvoritfarver – jeg havde allerede deres uldundertøj i sort, hvidt og gråt, men sådan et sæt er også en keeper for livet, hvis man passer på det, så jeg synes ikke, at det gør noget at have flere sæt! Dilling anvender økologiske garner, hvor det er muligt. Deres undertøj behandles udelukkende på deres svanemærkede farveri her i danmark (uden brug af skadelig kemi). Til deres undertøj af merinould anvender de GOTS-certificeret økologisk merinould. Desuden har de bevidst valgt en uldtype, hvor der ikke udføres mulesing. Dette smertefulde indgreb er således særligt udbredt i Australien. Dilling fjerner også eventuelle kradshår skånsomt via en miljøneutral enzymbehandling på deres eget farveri.

 

 

Relateret indhold